Szállítási díjak, és tájékoztató

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK
 
Szállítás módja és díja:
Postapontra történő szállítás: Ingyenes
Postai kiszállítás a megadott címre: 990-Ft
Bruttó 10.000Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.
Személyes átvétel az Életkosár Bioboltban (4025 Debrecen, Arany János u. 61.) ingyenes.
(Szállítási díjaink maximum 20kg és/vagy maximum 50000 Ft értékű csomagra vonatkoznak. Ennél nagyobb súlyú vagy értékű csomag esetén kollegáink felveszik Önnel a kapcsolatot!)
 
3.1.   A rendeléseket az Eladó általában 2 munkanapon belül tudja teljesíteni. A Webáruház törekszik a szállítási határidő betartására, azonban nem felel azért, ha a fenti szokásos szállítási idő nem tartható. Az esetleges késedelem esetén a Webáruház törekszik, de nem köteles a vásárlót értesíteni.
 
3.2.   A vevő köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag és a termék sértetlenségét, darabszámát ellenőrizni és az átvételi elismervényt aláírni. Mennyiségi hiány vagy sérült csomagolás, termék esetén a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni a hiányt vagy hibákat. A nem sértetlen csomagolású terméket a vásárló csak saját felelősségére veheti át. A jegyzőkönyv felvételének hiányában az Eladó semmilyen mennyiségi reklamációt nem fogad el, ez alól kivétel, ha a csomag felbontásáról videofelvétel készül, amelyen egyértelműen látszik, hogy a csomag a felvétel indulásakor bontatlan volt (a csomag minden oldala felvételre kerül), és a felvétel vágatlanul rögzíti a csomag teljes tartalmát.
 
3.3.   Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb két alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására. A kiszállítás munkanaponként 9-17 óra között történik. A vásárló köteles olyan szállítási címet megadni, ahol a fenti időintervallumban elérhető. A kiszállított csomag diszkrét, így a cím munkahelyi cím is lehet!
 
3.4.   A Postaponti kiszállításkor a csomagot a megérkezéstől számított 5 munkanapon belül át kell venni.
 
 
3.5.   A termék vételárának és szállítási költségének kifizetése bankkártyával történik megrendeléskor vagy készpénzes „utánvéttel” postapontra vagy szállítási címre történő kiszállításnál.
 
A szállítást az alábbi cégek végzik:
Magyar Posta (MPL):
Weboldal: www.posta.hu
Szállítási információ:  06-1-333-7777
 
On-line csomagkövetés: Csomagkereső
A kosár üres


www.ganodex.huwww.vitalkid.huwww.annavit.hu • www.lentinex.hu

©2024 Vitalprof - természetes egészség
Weblapunk a felhasználói élmény fokozására sütiket használ.
Ok