10 egyszerű és természetes módszer az immunerősítéshez

1,           Aludj eleget és kezeld a stresszt. Az alváshiány és a túlzott stressz növeli a kortizol hormon szintjét.

Bővebben...

Antibiotikum helyett

Használj sarkantyúvirágot antibiotikum helyett!
A sarkantyúvirág (más néven sarkantyúvirágböjtfű) akár 60 cm-esre is megnő, kiváló gyógyerejéről évszázadok óta tud a természetgyógyászat.

Bővebben...

Méregtelenítés természetesen

A méregtelenítés természetes folyamat, mely során semlegesítjük és felszámoljuk az étrenddel bevitt vagy környezetből származó méreganyagokat szervezetünkben. Ez számos zöldség segítségével is lehetséges.

Bővebben...

Meghűlés

Az ősz az iskola mellett a vírusos meghűlések időszaka is. Mielőtt azonban a gyógyszertár fele rohannál jobb, ha megfontolod a természetes gyógymódokat, mert szinte biztos, hogy nem fognak egy vagyonba kerülni és a siker is garantált illetve, nincsenek ellenjavallatai vagy mellékhatásai.

Bővebben...

Kurkumával a rák és a gyulladások ellen

A rákellenes és baktériumgyilkos aranysárga fűszernövény erős antioxidáns tulajdonságú. Az utóbbi évek legkedveltebb gyulladáscsökkentő és daganatmegelőző hatású fűszerévé vált. Lássuk, mennyire szolgált rá erre a nagy népszerűségre.

Bővebben...

Brokkoli a daganatok ellen

A rendszeresen brokkolit fogyasztók immunitása erősebb a daganatokkal szemben. Tudósok olyan meggyőző bizonyítékokat hoztak nyilvánosságra, amelyek támogatják azt a tényt, hogy a brokkoli képes megduplázni az immunrendszer daganat elleni hatékonyságát.

Bővebben...

A kosár üres


www.ganodex.huwww.vitalkid.huwww.annavit.hu • www.lentinex.hu

©2024 Vitalprof - természetes egészség
Weblapunk a felhasználói élmény fokozására sütiket használ.
Ok